2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hét hónap, két otthon és egy herélés után került haza egy kutya

2007. november 20. 11:00, utolsó frissítés: 11:00

Happy nyolc hetesen került gazdáihoz, Misty és Rob Bowman-hez, és nevét arról kapta, hogy állítólag folyton mosolygott. Két és fél évig lakott első otthonában, ám egy szép napon eltűnt, és a család hiába kereste az egész környéken.

A kutyát időközben egy másik család fogadta be, akik Radarnak nevezték el, mivel úgy vélték, az eb bárhol nagyon jól kiigazodik. Ám a kutya tőlük is meglógott, és Steve Walstad állatorvos fogadta be. A doki kiherélte a kutyát, és mivel gazdái amúgy is másik otthont kerestek számára, úgy döntött, megtartja Radart.

Misty Bowman a Joplin Globe nevű újságban látta meg a kutyája fotóját - a lap egy cikket közölt arról, hogy az állatorvos befogadta Radart. "Mekkora az esélye, hogy egy kutya több hónap után felbukkan? Ha néhány hét után nem kerül elő, általában végleg eltűnt" - magyarázta az asszony.

Bár felajánlották az állatorvosnak, hogy tartsa meg a kutyát, Walstad örvendett a szerencsés véletlennek, és szívesen visszaszolgáltatta Happy-Radart eredeti gazdáinak. Az eb állítólag nagyon izgatott lett, ahogy megismerte otthonát az autóból. (yahoo news/ap)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS