2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kosarat kapott, bosszúból perel a 77 éves szépfiú

2007. október 29. 14:17, utolsó frissítés: 14:17

Az életkorra hivatkozva senkinek nincs joga visszautasítani az ajánlatát – állítja Rolf Eden, idősödő berlini szépfiú. A 77 éves férfi a bíróságon akarja bebizonyítani, hogy életkora miatti diszkrimináció áldozata lett.

Eden azt állítja magáról, hogy több mint háromezer nőt csábított el, ám utolsó kísérlete nem járt sikerrel. A hatvanas évek legendás Eden diszkójának alapítója egy 19 éves hölgyet szeretett volna ágyába invitálni, ám Katharina nem kért a lehetőségből.

A szépfiú és a 19 éves hölgy egy belvárosi kocsmában ismerkedtek meg, majd Eden meghívta egy pezsgőre Katharinát, és javasolta, hogy menjenek fel a lakására. A szépfiú zongorázott, és még több pezsgőt fogyasztottak, majd a férfi javasolta, hogy a hálószobában folytassák a mulatságot. "Kérem, ne haragudjon, de ön túl idős hozzám" - hárított Katharina, amikor a férfi megkörnyékezte.

"Teljesen lefagytam. Soha egyetlen nő sem merte ezt mondani nekem" - jelentette ki a Bild című német bulvárlapnak Eden. "Elismerem, hogy közte és köztem van egy kis korkülönbség. Számomra is akadnak hölgyek, akiket túl idősnek találok. De ilyenkor diplomatikusan csak annyit mondok: sajnálom, de nem vagy az esetem" – mesélte a férfi. A koros playboy feljelentette a lányt a berlini bíróságon, életkor alapján történt diszkriminációra hivatkozva. (hírszerző)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS