2021. december 8. szerdaMária
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Szüzesség eladó az interneten

2007. augusztus 21. 10:07, utolsó frissítés: 10:30

Oroszországban divatba jött, hogy a fiatal és nem annyira fiatal lányok az interneten kínálják eladásra szüzességüket, és van is érdeklődés az "áru" iránt.


Mivel az orosz interneten a megfelelő keresésre a Google több mint 200 ezer találatot jelez, a Komszomolszkaja Pravda újságírónője utánajárt annak, hogy megy ez az üzletág. Kiderült: sok férfi keres "tanulni vágyó" fiatal, érintetlen hölgyeket, lehetőség szerint kiskorúakat.

A szüzességüket az internet útján áruba bocsátó lányok többnyire 16-18 évesek, és az árat 500 és 20 000 dollár között szabják meg. A hirdetésekre özönlenek a válaszok, s ugyan az érdeklődök nem adnak határösszeget, de úgy 2000 dollár körüli összegről többen hajlandók tárgyalni. Aki ennél többet kér, az többnyire hoppon marad.

A nagy árat kérők azt remélik, hogy valamely dúsgazdag oligarcha, vagy legalábbis nagyon jómódú partner akad horogra, de ez hiú remény. Miközben a lányok azt hiszik, csak nekik nincs szerencséjük, bezzeg a többieknek, pszichológusok állítják: éppen olyan férfiakat izgat különösen az érintetlen leányok megszerzése, aki nem sokat értek el, nem csináltak karriert, nem keresnek nagy pénzeket, és a különös trófea segítségével akarják magukat valakinek érezni.

Mint kiderült, az egyetemistáknál ennél jobban megy az üzlet, olyannyira, hogy egyesek évente többször is eladják szüzességüket. Amint egy plasztikai sebész elmondta a riporternek, a férfiak valójában nem tudják megállapítani, szűz-e egy lány, vagy sem, s naivan úgy vélik, hogy a vérzés az érintetlenség bizonyítéka.

Az oroszországi szexboltokban viszont kapható egy piros festéket tartalmazó kis gömb, amely nem okoz kényelmetlenséget, és nyomásra kipukkad, így máris van "vér". Így a szűzhártyák helyreállítását szolgáló műtétek, amelyek ára 250-500 dollár között van, kimentek a divatból, s ma már szinte kizárólag a kaukázusi és ázsiai országokból Moszkvába érkező lányok élnek a műtét lehetőségével, akiken otthon számon kérik a szüzességet.

Annak, hogy az egyetemista lányok hosszú távon ebből az üzletágból finanszírozzák tanulásukat, az az akadálya, hogy a férfiak többsége 18 éves érintetleneket keres, és igazolványt is kér.

Végül az újságírónő, aki maga is adott fel hasonló hirdetést és találkozott is több jelentkezővel, a következők szerint írta le a szüzesség megvásárlására hajlamot mutató férfiakat: fiatalok, 35 év körüliek, általában valamelyik nagy cégnél dolgoznak "gyalogként", vagy legfeljebb középvezetőként, többnyire, de nem minden esetben nősek, gyermekeik vannak, természetük csendes, kevéssé agresszív - és többnyire nagyon sértődősek.(mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS