2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Új generációs sportmelltartók

2007. augusztus 07. 16:22, utolsó frissítés: 16:22

Ha melltartó nélkül fut egy nő, a melle átlagosan 8,5 centimétert mozog, és nyolcas hurkot ír le - állapította meg egy fehérneműgyártó cég. A sportmelltartók ezt a mozgást fele arányban védik ki.

A melltartóviselet főleg 40 év fölött ajánlatos, akármilyen nagyságú a mell, tartásra van szüksége. A krémek, gélek, különféle feszesítő praktikák hasznosak, de a jó melltartó elengedhetetlen.

A sportoló nőknek speciális anyagból, különleges szabású melltartót fejlesztettek ki, amelynek a napokban volt a szakmai premierje.

Az új melltartók anyaga speciális: elősegíti, hogy a felvett izzadtság elpárologjon a bőrről. Alápárnázott, a háton keresztbe vagy párhuzamosan futó pántok segítik a biztos tartást. A keresztpántok jobban tartanak.

Sportmelltartókból háromfélét fejlesztett ki a Felina cég, mindegyiket más-más sportokhoz ajánlják. Más való például tornához, sétához, futáshoz, más lovagláshoz vagy erős mozgást igénylő versenysportokhoz - ugyanúgy, ahogyan másfajta cipők szükségesek a különféle sportágakhoz.

Elsősorban testszínben, fehérben, feketében kaphatók majd. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS