2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Sok szexben, kevés szeretetben volt része - írja Ciccolina önéletrajzi könyvében

2007. április 23. 14:36, utolsó frissítés: 14:44

Nemsokára megjelenik Szerelemből és kényszerből (Per amore e per forza) címmel Staller Ilona, művésznevén Cicciolina pornőszínésznő könyve Olaszországban. A pornósztár, aki 1987-ben a radikális párt színeiben olasz parlamenti képviselővé választottak, saját életét nagyon viharosnak és szórakoztatónak találja.

Az 55 éves Cicciolina a L'Espresso című olasz magazinnak adott nyilatkozata alapján nem bánt meg semmit, és soha nem játszotta meg magát. Élete álma, hogy 30 évig ugyanannak a férfinak a felesége lehessen, és a gyerekeivel meg az unokáival töltse az idejét. Ez azonban elég távol áll azoktól a körülményektől, amelyekben jelenleg él: tizennégy éves fiát egyedül neveli, amióta tíz éve elvált férjétől, Jeff Koons amerikai szobrásztól.

Végleg kiszállt a pornóiparból, és minden idejét fia nevelésére szenteli, akinek korlátozza az internetes oldalakhoz való hozzáférését. Cicciolina azt is bevallotta, hogy úgy érzi, soha nem szerették igazán: sok szexben, de nagyon kevés szeretetben volt része. (hvg.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS