2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Serie A: a show folytatódik - öt stadionban szurkolók nélkül

2007. február 09. 15:56, utolsó frissítés: 15:56

A múlt pénteki Catania-Palermo mérkőzés után kitört rendbontásokat követően egy hét szünet után folytatódik az olasz labdarúgó-bajnokság. Biztonsági okokból minden mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik.

A kormány döntése alapján csak azokban a stadionokban lehetnek szurkolók, amelyek teljesen megfelelnek a biztonsági előírásoknak. Így ezúttal csak az AS Roma, a Palermo, a Sampdoria, a Cagliari és a Torino élvezheti a hazai pálya valódi előnyeit. A rendbontások során történt rendőrgyilkosság miatt az előző, vagyis a 22. forduló további mérkőzéseit elhalasztották.

A 11 pontos előnnyel listavezető Internazionale a bennmaradásért küzdő Chievóhoz látogat, így annyiban jól járt az előző fordulóbeli mérkőzésének elhalasztásával, hogy könnyebben folytathatja a jelenleg 14 találkozóból álló, rekordot jelentő győzelmi sorozatát a Serie A-ban, mivel múlt vasárnap az üldöző AS Roma lett volna az ellenfele.

A fővárosiak - a közönség támogatását is élvezve - az utolsó előtti Parmát fogadják, azaz riválisukhoz hasonlóan nem okozhat gondot nekik a három pont begyűjtése. A múlt heti, tragikus kimenetelű szicíliai derbi után, vasárnap is összecsap a sziget két csapata: a Catania Messinában lép pályára. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS