2022. január 21. péntekÁgnes
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Építkezési brigádot ejtett túszul a dédnagymama

2006. december 28. 13:39, utolsó frissítés: 13:39

Túszul ejtett egy egész építkezési brigádot otthonában egy kardos dédnagymama Nagy-Britanniában, mert a munkások nem készültek el határidőre lakása felújításával, és mint mondták, az idén már nem is fognak.


A meglehetősen fiatal, mindössze 59 éves dédi azért lett éktelenül dühös, mert így nem tudta volna népes fős családját terveinek megfelelően vendégül látni önkormányzati lakásában. A harcias asszonynak 2 lánya, 15 unokája és 2 dédunokája van.

A dédnagymama bezárta a munkásokat, és közölte velük, addig ki nem jönnek, amíg nincsenek kész a munkával, de nem ám összecsapva, hanem kifogástalan minőségben.

A megszeppent brigád mobiltelefonon kért segítséget rendőröktől, akik faltörő kossal felfegyverkezve vonultak ki a címre. A hölgy a bejárati ajtót is elbarikádozta - belülről -, de a levélszekrény résén át hajlandó volt a tárgyalásra. Időközben megérkeztek az önkormányzat részéről is az illetékesek, és hosszas alkudozás után sikerült megegyezniük a dédivel: megígérték, hogy kész lesz a lakás még az idén, de másik brigáddal. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS