2020. szeptember 24. csütörtökGellért, Mercédesz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Virtuális szex: a kanadai egyetemisták 87 százaléka űzi

2006. február 16. 16:18, utolsó frissítés: 16:18

A kanadai fiatalok egyre inkább virtuális módon, azaz interneten és telefonon keresztül élik ki szexuális vágyaikat – derült ki egy nemrég megjelent felmérésből.

A CampusKiss.com on-line ismerkedési klub megrendelésére készült felmérésből kiderült, hogy a megkérdezett 2484, 18 és 23 év közötti kanadai egyetemista 87 százaléka él a virtuális szex lehetőségével: webkamerák, telefon, azonnali üzenetek segítségével.

A virtuális szexszel élő fiatalok 53 százaléka az azonnali üzeneteket, 44 százalékuk webkamerát vagy telefont használ a “pásztorórához”.
"A magas arány megdöbbentett minket" – mondta Noah Gurza, a CampusKiss.com munkatársa. "Ez is bizonyíték arra, hogy az internet forradalmasította a szexuális viselkedést" – mondta, hozzátéve, hogy a megkérdezettek már nagyon fiatal koruk óta használják a technológiát szinte minden tevékenységükhöz.

"Az internet jelenti számukra a második természetet, logikus, hogy kiterjesztik a használatát az életük minden területére" – magyarázta az on-line társkereső munkatársa. (mti-panoráma)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS