2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ugyanúgy jártak el ellene, ahogyan ő büntette macskáit

2005. november 25. 17:27, utolsó frissítés: 17:27

Egyedül, világítás, víz és élelem nélkül kell eltöltenie egy teljes éjszakát az erdőben egy szívtelen ohiói nőnek, aki 33 kiscicát tett ki hasonló megpróbáltatásnak. A példás ítéletet Michael A. Cicconetti bíró hozta meg, aki különös büntetések kiszabásával tette ismertté a nevét.

Michelle M. Muray 25 éves háziasszony, aki egyébként állatvédőként tevékenykedik, nagyon megbánta tettét, a tárgyaláson arra hivatkozott, hogy magánéleti problémái miatt kényszerült megszabadulni védenceitől. A hűtlenül kirakott kismacskákat két városi parkban szedték össze az éjjeliőrök. A háziállatokkal való rossz bánásmód kategóriájába eső cselekményért Murray asszonynak 750 dolláros pénzbüntetés és 90 napi elzárás járt volna, ezt változtatta meg saját hatáskörében Cicconetti bíró.

A kreatív büntetőbíró a közelmúltban két másik emlékezetes döntéssel is magára vonta a figyelmet. Egy férfit, aki durván "ledisznózta" az intézkedő rendőrtisztet, arra ítélt, hogy egy utcasarkon több órán keresztül álldogáljon egy hús-vér röfi társaságában. Azt a férfit pedig, akit azért jelentettek fel, mert kocsijában túl nagy decibellel működtette CD-lejátszóját, büntetésül az erdőbe küldte, hogy "megtanulja értékelni a csendet". (123.hu/hanna)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS