2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egymillió dolláros vérdíjat tűzött ki bin Ladenre Bruce Willis

2005. november 16. 13:11, utolsó frissítés: 13:38

Az NBC televízió hétvégi műsorában Bruce Willis, Hollywood keményfiúja közölte: egymillió dolláros jutalmat ajánl annak, aki megbízható információkat közöl a körözött arab terroristákról.

"Hozzá akarok járulni Bush elnök terrorizmus elleni harcához. Nemcsak Amerikáért teszem, hanem az egész világért. Itt az ideje, hogy felszámoljuk a terrorizmust" – jelentette ki az ötvenéves színész, aki a Die Hard-trilógiával (Drágán add az életed!) futott be.

Bruce elmesélte, nemrég Irakban járt, ahol katonákkal beszélgetett, és megdöbbentette, hogy olyan pozitív dolgokat látott és hallott, amelyekről sem az amerikai, sem a világsajtó nem számolt be. Ajánlatával azt szeretné elérni, hogy minél több embert ösztönözzön a terroristák kézrekerítésére. Elsősorban a CIA által legkeresettebb bűnözőkre gondolt: Oszama bin Ladenre, Abu Muszab Zarkavira, akiknek a fejére az amerikai hatóságok 25–25 millió dolláros vérdíjat tűztek ki.

Bruce azt is közölte, hogy látogatása érlelte meg benne egyik leendő filmjének a tervét, amely négy amerikai katona hősies iraki helytállásáról szól majd. (színes bulvár lap)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS