2021. május 18. keddErik, Alexandra
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kicseréli a képedet a Kolozsvári Diáknapokon a Sooters (x)

2005. november 15. 13:11, utolsó frissítés: 13:37

Létezik egy csodálatos kis szerkezet, ami egy fényképen kicseréli az arcokat. És mindezt olyan minőségben, hogy az a legtrükkösebb képszerkesztő haverodat is meglepi. Most garantáltan elkápráztathatod a párod, de anyukád is meglepheted egy látványos fotóval.


Mindig is szerettél volna body-builder testet és egy szupersztár barátnőt? Esetleg ennek pont az ellenkezője igaz, és Woody Allen-izmokat akarsz? A Sooter'snek köszönhetően most bármi és bárki lehet belőled!

Nem kell mást tenned, csak gyere el az Amprenta Advertising által a Studházban nov. 14-20. között szervezett kolozsvári diáknapokra, ahol a Sooter's is jelen lesz Visionary nevű szolgáltatásával. Ott kiválasztod a trükköt és másnap kezedbe adjuk a képet amin végre az lehetsz, aki mindig is akartál. Több száz fotóból válogathatod ki a stílusodnak megfelelőt.

A Visionary rendszer egyedi módon összetett digitális képet készít, amely a jelenlegi csúcsminőséget nyújtja. Ne hagyd ki! Mindössze néhány perc – és a legtitkosabb álmod is valóra válhat! (fizetett hirdetés)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS