2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megvalósította a "csapból is Gyurcsány folyik" poént az Index

2005. november 14. 18:14, utolsó frissítés: 18:14

Minden, hétfő dél és egy óra között megjelent cikk címében szerepelt Gyurcsány Ferenc neve az Indexen. "Gondoltuk, csinálunk egy tréfát" – közölte Uj Péter főszerkesztő az akcióról, mert "az ember szeret röhögni munka közben". Az ötletet ő vetette fel, mivel "annyi Gyurcsány-anyag volt".

A portál főszerkesztője azt is elmondta, hogy munkatársuk álnéven bejelentést tett a Fővárosi Vízműveknél Budapesten, hogy a csapból is a miniszterelnök folyik. A nyitóoldal vezető összeállítása ez idő alatt egy miniszterelnöki interjú volt, melyet Tóta W. Árpád Mesék Ferencről című publicisztika követ.

Az egyik írás címe szerint "Gyurcsány Ferenc majdnem megölte az Index jogászát", míg egy másik lapján arról ír a portál, hogy milyen filmekben szerepelt a miniszterelnök, emellett kormányfői idézet-gyűjteményt is közzétettek. A Velvet című női melléklet a Magyar Narancs születésnapi buliján csocsózó kormányfőről írt társasági riportot, a TotalCar Gyurcsány autóit vette sorra.

Az igazán abszurd poén az volt, hogy a címlapon a dátum mellett az jelent meg, hogy november 14. Gyurcsány és Ferenc napja. A poénról szóló híradás szerint a több mint 20 tematikus cikkben "a szerkesztőség nagy részének munkája benne van". (mti/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS