2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A nők negyven évesen élvezik igazán a szexet

2005. szeptember 12. 15:28, utolsó frissítés: 15:28

Az angol Health Plus magazin felméréséből az derül ki, hogy a nők 40 éves koruk körül élvezik legjobban a szexet. A The Guardian című napilap tudósítása szerint a mintegy kétezer 40 év körüli megkérdezett nő 77 százaléka azt mondta, hogy sokkal jobban élvezi a szexet, mint 20 éves korában, ráadásul 67 százalékuk a házasságában találja meg az érzéki örömöket. Csupán 9 százalékuk sírja vissza a szingli életet.

A negyvenes nők kétharmada állította, hogy az ágyban sokkal nagyobb biztonságban, és szexuálisan sokkal felkészültebbnek érzi magát, mint fiatal korában, és csak 37 százalékuk vallotta azt, hogy színleli az orgazmust. Az is kiderül a felmérésből, hogy az érett nők nem kedvelik a fiatalabb férfiakat, többre értékelik a korban hozzájuk illő partnert, aki, a nők 66 százaléka szerint, általában jobb szeretőnek bizonyul.

Az adatokból megtudhatjuk azt is, hogy a középkorú nők 90 százaléka szereti szex közben változtatni a pozíciókat, 40 százalékuk pedig szívesen átveszi az irányító szerepet. 82 százalék igényli partnerétől az érzelmi megnyilvánulásokat, és az öleléseket, de csak 50 százalékuk ragaszkodik a teljes kielégüléshez. (ma.hu/spicy press)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS