2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Másfél év felfüggesztett börtönt kaptak a pornófilm-forgató tinik

2005. szeptember 12. 09:43, utolsó frissítés: 09:43

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a gorji törvényszék az áprilisban nagy botrányt keltő motrui tiniszex-botrány főszereplőit.

A két 15 éves fiú az általuk forgatott, és a város szórakozóhelyein vetített pornófilmben egy 12 éves diáklánnyal szerepelt együtt. A zárt körű tárgyalások során a fiatalokat több pontban vétkesnek találták, döntőnek a kiskorúval elkövetett szexuális perverzió vádja bizonyult.

A filmben megjelenő 12 éves diáklány, illetve a forgatáshoz a lakást és a digitális kamerát biztosító negyedik diák ellen nem indult eljárás. A két vádlott egy év és 7 hónap felfüggesztetett börtönt kapott, a bíróság döntésénél figyelembe vette a fiúk jó tanulási eredményeit és korát.

Az április közepén készült több mint egy órás filmben a fiatal lány látható, amint a két fiúval szexel. A kiskorú lány, akit a bírák áldozatnak tekíntettek, a kihallgatások során elmondta, hogy tudomása szerint a filmet Kínában akarták értékesíteni. A vádlottak ellenben az állították, csak szórakozásból készítették, ennek ellenére valóban sokszorosították. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS