2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

"Kézrátétellel gyógyít" és sorra járja az ortodox templomokat egy kilenc éves lány

2005. augusztus 31. 17:36, utolsó frissítés: 17:36

A család és saját maga állítása szerint imádkozással -kézrátétellel gyógyít lábfájást és májpanaszokat egy kilenc éves bukaresti kislány. Elisabeta Petrache iskolaidő után minden nap jár templomba. A fővárosi Udricani-templom pópája akkor fedezte fel a kislány képességeit,mikor Elisabeta még hat éves volt.

Elisabeta elmondása szerint nagymamája tanította imádkozni, tőle tanulta az egyházi énekeket is. Ha valaki segítséget kér tőle, előbb behunyt szemmel imádkozik, és – ahogy ő mondja – megjelenik előtte az illető aurája. Ha ez sötét színű, az rossz embert jelez, akivel nem foglalkozik tovább. A kislány szerint a jóknak világos színű az aurája.

Az Udricani-templom lelkésze szerte az országba zarándokutakra utaztatta a kislányt, aki elmondása szerint "sok embert" gyógyított meg. A betegnek vele együtt le kellett térdelnie, csatlakozva a közös imádsághoz. A zarándokutakról Elisabeta több mint 2000 ikont gyűjtött össze – ahogy mondja, mindennap imádkozik azokért, akik a segítségét kérik. (libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS