2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A fürdőző nőket zaklatja a "macsó" delfin

2005. augusztus 30. 12:50, utolsó frissítés: 12:50

Nőket molesztál egy 3 mázsás delfin Nyugat-Európa atlanti-óceáni partjainál. Az állat öt év óta rendre megjelenik az angol, a holland, a belga partoknál, de nyáron különösen a bretagne-i vizeket szereti.

A Randynek elnevezett delfin állatszakértők megfigyelései szerint eltávolodott övéitől és különös módon inkább az emberek társaságát keresi. Az utóbbi időben főleg a nőkét – írta a Corriere della Sera című olasz napilap.

A turisták közül sokaknak megörülnek Randynek és reménykednek, hogy úszhatnak vele, de a figyelőszolgálat mindenkit figyelmeztet, hogy nem ajánlatos játszadozni vele, mivel a szabadon élő delfinek mások, mint az idomítottak, reakcióik kiszámíthatatlanok.

A figyelmeztetés nem bizonyult feleslegesnek, Randy ismételt és kifejezetten szexuális molesztálásra vetemedik. A fürdőző nőket először szórakoztatja a közeledése, majd zavarba ejti, végül pedig megrémülnek a "macsó" delfin kitartó ostromától. Az állat ráadásul feldühödik a kikosarazástól és előfordult, hogy választottját bosszúból megpróbálta megakadályozni abban, hogy visszatérjen a partra. (mti/velvet)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS