2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Erotikus filmmel állnak bosszút az oroszok az ukrán és a grúz forradalomért

2005. augusztus 11. 15:22, utolsó frissítés: 16:35

A Julija Timosenko ukrán kormányfő és Mihail Szaakasvili grúz elnök közötti meghitt barátság filmet ihletett, amelyben keveredik a szerelem, szex és a politika, s amelynek forgatását jövő héten kezdik Oroszországban.

A Julija című, 26 perces rövidfilm Julija és Mihail szerelméről szól, akik titokban találkoznak Moszkvában, politikáról beszélnek és az orosz-grúz határ felett egy helikopterben szeretkeznek - közölte Alekszandr Valov, a film producere.

"Ebben a forgatókönyvben sem a családneveket, sem a tisztségeket nem említik. Nem lesz semmiféle diplomáciai botrány" - bizonygatja Alekszej Mitrofanov ultranacionalista orosz parlamenti képviselő, akinek a tanácsát kikérték a forgatókönyvírók a politikai témájú párbeszédekhez.

Könnyen fel lehet azonban ismerni a hősnőben a fejét övező hajkoszorúnak köszönhetően az ukrajnai narancsszínű forradalom tündérét, Ukrajna szexszimbólumát - állítják a szerzők. Timosenkóra és Szaakasvilire több orosz nacionalista rossz szemmel néz, Amerika-barátnak és oroszellenesnek tartják őket.

Az "erotikus filmvígjáték" ötlete akkor született, amikor Mitrofanov egy ebéd közben Timosenko "titkos moszkvai látogatásáról" beszélt Valovnak. "Mindnyájan a politika túszai vagyunk, mindenhová elkísér bennünket, de humorosan kell hozzáállnunk" - véli Valov.

Julija szerepét egy ukrán pornósztár, a 20 éves Jelena Berkova, Mihailét pedig egy kevéssé ismert örmény színész alakítja - közölte a producer. (mti/nol)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS