2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Német szexmaraton: száz férfi és egy 19 éves lány

2005. augusztus 11. 11:10, utolsó frissítés: 12:43

Közel 1800 férfi állt sorba egy kölni bordélyház előtt, hogy részt vegyen Németország egyik legperverzebb versenyén: két fiatal lány ugyanis fogadást kötött arról, melyikük tud több férfival szexelni egyetlen nap alatt. A lányok interneten hirdették meg az akciót, minden férfinak csinos summát ajánlottak fel, ha ágyba bújhatnak velük.

Természetesen nem kellett könyörögni senkinek. Közel 1800 férfi gyűlt össze, és reménykedett, hogy a lányok még akkor is bírni fogják, amikor ő következik.

Sokan az élvezet kedvéért, de sokan a pénzért mentek el. Volt néhány fickó, aki legféltettebb álmait akarta így teljesíteni. Két barát például azon örvendezett, hogy végre büntetlenül mindketten együtt lehetnek ugyanazon nővel.

A versenyt végül Natalie, a 19 éves diáklány nyerte, száz férfival, de valójában, az általuk mért néhány órában "csak" 64 férfival volt, ezalatt versenytársa 52 partnert tudott a csúcsra vinni, ezért ezt is Natalie nyerte. Elárulta, az első nagyon rossz élmény volt számára, de utána szépen belejött. Sok félénk férfi is akadt, akit a lánynak kellett biztatni.

A németek felháborodottan állnak az ügy előtt. Szeretnék, ha a hatóságok minél hamarabb felelősségre vonnák a lányokat. (libertatea/ma.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS