2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szexért kaphatnak átmenő jegyet a dévai diáklányok

2005. június 20. 16:16, utolsó frissítés: 16:48

A dévai Grigore Moisil líceum 17 éves diáklányai azzal vádolják tanáraikat, a jó osztályzat elnyerésének, vagy éppen a bukás elkerülésének egyetlen módja, ha vállalják a szexet.

Két tizedikes lány nyilatkozatai szerint három tanár, valamint maga az iskolaigazgató több alkalommal is ajánlatot tett nekik. A diákok pontos leírást adtak arról a kocsiról, amivel állítólag a közeli Piskitelepre szállították őket, hogy ott "tárgyalásokat" folytassanak. Petre Cor igazgató szerint valaki a háttérből irányítja a lányokat, hogy őt lejárassa.

A két lánynak a dévai Realitatea TV műsorában tett vallomását követően a rendőrség hivatalból nyomozást indított. Nem hivatalos hatósági forrásokból a tévéadó úgy tudja, korábban is kaptak már arra vonatkozó jelzéseket, hogy a líceum tanárai szexre kényszerítenék a diáklányokat.

Néhány nappal korábban a líceum egy másik tanárát rajtakapták, amint diáklányoktól elfogadott egy italt, cigarettát, kávét és egy 50 eurós bankjegyet tartalmazó csomagot. Az érintett tanulók szintén azt állították, hogy az átmenő jegyekért cserébe Aurel Stef hol pénzt, hogy szexuális szolgáltatásokat kért cserébe. (realitatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS