2020. október 30. péntekAlfonz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ballada született Băsescu hajtincséről

2005. május 11. 14:26, utolsó frissítés: 14:52

Balladát költött az államelnök új frizurájáról a Spitalu' 9 humorzenekar, miután egy hónapja az együttes „Olló Hadművelet” néven kampányt indított Basescu közismert hajtincse ellen.

A ballada címe „Chel, chel” (Kopasz, kopasz). Az Usher „Yeah, Yeah!” című dalát írta át az együttes, íme a szöveg: "Acum c-ai look de samurai/ si coruptia tre' s-o tai/ Altfel te faci de "cucurucu"/ si tara va striga: "sepuku"/ Chelia ta e tot ce noi ne-am dorit...

si-am reusit,/ si mai vrem inca ceva:/ Ochelari de soare fara TVA/ Sa te putem vedea,/ si-atunci cu totii vom striga:/ Chel, chel! - avem lumina-n cartier./ Chel, chel! - manca-l-ar mama-i frumusel./ Chel, chel! - nu mai ia pieptanul cu el./ Chel, chel! - acum ai look de top model!".

(Most hogy a look-od szamuráj/ a korrupciót le kell vágd/ ha nem kukurigú leszel/ és az ország szepukku után kiált/ A kopaszságod akartuk/ és megkaptuk/ és még valamit akarunk/ ÁFA-mentes napszemüveget/ hogy rád nézhessünk/ akkor mind azt kiáltjuk:/ Kopasz, kopasz! – világosság gyúlt a lakótelepen/ Kopasz, kopasz! – mama szíve, olyan szép/ Kopasz, kopasz! – leteheti a fésűt/ Kopasz, kopasz! – a look-ja most top-modell!” (libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS