2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megegyezett a közönségtalálkozókról az RMDSZ és az Omega

2005. május 05. 16:53, utolsó frissítés: 17:01

"A marosvásárhelyi koncert mellett az Omega együttes közönségtalálkozókat is tart több erdélyi városban, erről állapodtak meg az RMDSZ és az Omega képviselői" – derül ki a szerkesztőségünkbe eljutatott RMDSZ-tájékoztatóból.

A szövetséget Szepessy László, az RMDSZ elnöki hivatalának igazgatója képviselte, aki szerdán, Budapesten tárgyalt az együttes tagjaival és Molnár Csabával, az Omega menedzserével a május 21-i marosvásárhelyi koncert és az erdélyi látogatás részleteiről.

A tervek szerint a körút május 19-én Marosvásárhelyen kezdődik, ahol az együttes tagjai a Kultúrpalota tükörtermében tartanak sajtótájékoztatóval egybekötött közönségtalálkozót, majd Szovátán és a parajdi sóbányában tesznek látogatást.

Az esti órákban Szovátán, majd másnap Gyergyóban tartanak közönségtalálkozót a Salamon Ernő Líceumban. Május 21-én, a koncert előtt az Omega tagjai a szövetségi elnöki irodában találkoznak Markó Béla miniszterelnök-helyettessel - hogy mi lesz a megbeszélés témája a fellépés előtti percekben, arról nincs hír.

Szepessy elmondta, a marosvásárhelyi koncertre több mint ötvenezer embert várnak, ez az esemény ugyanis "nemcsak Marosvásárhelynek, hanem egész Erdélynek szól". A hivatal igazgatója azt is közölte, már a fellépés bejelentését követően számos erdélyi városból jelezték, a nagy érdeklődésre való tekintettel május 21-én autóbuszokat indítanak Vásárhelyre. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS