2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Becali lehallgattatná az újságírókat

2005. április 22. 15:02, utolsó frissítés: 15:02

Gigi Becali, az FC Steaua tulajdonosa, mivel nem volt megelégedve néhány róla és a klubról szóló újságcikkel, azt szeretné, ha az újságírók telefonjait lehallgatnák a titkosszolgálatok. Hiszen, indokolta meg az ötletét, még az is megtörténhet, hogy így külföldi ügynököket is le lehetne leplezni.

Becali ugyanakkor a saját telefonja lehallgatásával is egyetértene. „Mitől féljek? Az intim dolgaimtól? Tudják meg végre a titkosszolgálatok, hogy mi történik ebben az országban. Ha kell, írásba adom, hogy hallgassák le a telefonomat akár 48 órán át is egy nap alatt” – jelentett ki a klub tulajdonosa.

Elégedetlenkedését az váltotta ki, hogy az elmúlt napokban több vád is érte a Steaua háza táját szurkolóinak rasszista és xenofób megnyilvánulásai miatt. „A pénzemet és a lelkemet is kiteszem, hogy a Steaua képviselhesse Romániát Európában. Mégis be akarják mocskolni, vasgárdistának, xenofóbnak és rasszistának bélyegzik. Miért nem tették meg eddig? Ez nem románellenes?” – tette fel a kérdést Becali, aki ama meggyőződésének is hangot adott, hogy a hazaszeretet nem egyenlő az idegengyűlölettel. (adevarul)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS