2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Pornófilmet forgató általános iskolások: folyik a nyomozás

2005. április 20. 14:57, utolsó frissítés: 14:57

Motru városának piacán a hét elején bukkant fel az a cd-re rögzített amatőr pornófilm, melyet a felvételen látható három általános iskolás készített egymásról. A két nyolcadik osztályos fiú és a hatodikos lány ügyében a Gorj megyei ügyészség nyomoz, de meghallgatta őket az országos gyermekvédő szolgálat helyi illetékese is.

Az ügyész szerint nem kizárt, hogy az orgia 12 és fél éves lányszereplője alkohol vagy kábítószer hatása alatt vállalta a szerepet. A felvételek digitális kamerával egyik tanítási nap délelőttjén készültek, mikor a diákoknak az 1. es általános iskolában lett volna a helyük.

A gyermekvédő szolgálat szakértője szerint az iskolások saját szórakoztatásukra forgattak, nem szándékoztak a filmet piacra dobni, márcsak azért sem, mert jól szituált családból származnak, elmondásuk szerint a pénzre nem volt szükségük.

A rendőrség erőszak és kiskorú megrontása címen nyomoz a diákok ellen – az árusítás súlyosbító körülménynek számít. Az ügy negyedik szereplője az a diák, aki a lakást és a kamerát biztosította, valamint a cd-ket sokszorosította. Az oktatási minisztérium a botrány miatt az iskolai rendszabályok megreformálására tett ígéretet. (ziarul/evenimentul zilei)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS