2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nagy Britannia: a vibrátor kellendőbb a mosógépnél

2005. április 05. 12:46, utolsó frissítés: 12:46

A brit nők 50 százalékának van valamilyen szexjátékszere, derült ki egy intim, szigetországi felmérésből - írja a The Sun bulvárlap. A kimutatás alapján több női szexkütyü talál évente gazdára, mint ahány mosógép, ugyanis Angliában a hölgyek 2,4 millió szexkelléket vásárolnak fel egy év alatt.

A felmérést végzők tízezer pár megkérdezése után úgy találták, hogy a briteknek annál nagyobb a vállalkozó kedve, minél északabbra laknak. Az észak-nyugati parton élőknek például 55 százaléka vet be szexuális kiegészítőt az ágyban, de Yorkshire lakói sem szégyenkezhetnek a maguk 51 százalékával.

Anglia egyik legismertebb szexkellékeket árusító cége, az Ann Summer shop vezetője is hasonló tendenciáról számolt be, elmondása alapján az északi boltoknak nagyobb a forgalmuk, mint a délieknek, és a manchesteri üzletnek van a legnagyobb forgalma. A felmérés során kiderült, hogy a leggyakrabban alkalmazott szexuális segédeszköz a vibrátor.

Hasonló tendenciát igazol a Durex felmérése is, amely szerint a házaspárok mintegy fele igénybe vesz valamilyen játékszert, hogy megfűszerezze szexuális életét. (velvet)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS