2021. október 18. hétfőLukács
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Csősz Boglárka lemezt készít

2005. március 01. 13:10, utolsó frissítés: 13:10

A 2002-es Erdély Szépe verseny győztese nem a szerelemről, hanem az antiszociális emberekről ír dalt. "Hat éve énekelek, és odahaza, Erdélyben volt egy zenekarom. Az egyik tagunk sajnos meghalt, és akkor úgy döntöttünk, nem keresünk helyette senkit, hanem feloszlatjuk a csapatot" - meséli Csősz Boglárka. A kitörési kísérletnek számító szépségversenyek szériája, és egy rövid magyarországi tartózkodás után a zene Németországban került szóba ismét.


"A Miss Germany szépségverseny után kaptam lehetőséget egy popalbum készítésére de egyelőre még nem tudok róla konkrétumokat mondani, mert még a kezdeti fázisban vagyunk. Annyi biztos, hogy az R'N'B klasszikusabb, lágyabb válfaját kedvelem, és a hip-hopot" - mondta a modell, aki néhány saját dalt is írt.

"Nem a szokványos, elcsépelt témákról, a szerelemről és hasonlókról szeretnék énekelni, hanem olyanokról, amelyek egyben az életfilozófiám is. Például az antiszociális, és beilleszkedési nehézségekkel küzdő emberek problémáival foglalkozni" - magyarázta a szépségkirálynő, aki leginkább külföldi karrierre vágyik. (velvet)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS