2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Párválasztási tanácsadó show meleg résztvevőkkel

2005. január 12. 13:51, utolsó frissítés: 16:55

Saját neműkhöz vonzodó szereplők - négy meleg férfi és egy leszbikus nő - veszik körbe a Bravo televízió új realitysorozatában heteroszexuális szereplőtársukat, akiből megpróbálnak csinos, vonzó hölgyet faragni.

A január 11-én debütáló sorozat állandó, leszbikus, illetve meleg résztvevőinek az a feladata, hogy a műsorba jelentkező és addig a párválasztásban sikertelen nőket újjávarázsolják. Az átalakításra vállalkozó szereplőket tanácsokkal látják el, hogyan változtassanak öltözködésükön, viselkedésükön, illetve milyen irányba fejlesszék ízlésüket. A Queer Eye for the Straight Girl-ben (Kb.: Hetero lány leszbikus szemmel) a pajtásoknak nevezett tanácsadó csapat vezetésére a filmes producerként és színősznőként is ismert Honey Labrador manökent kérték fel.

A több más, homoszexuálisokkal készített műsort is sugárzó Bravo új produkciója a csatorna egy korábbi realityjének mintáját követi. Az Amerikában Queer Eye for the Straight Guy néven futó sorozatban meleg férfiak formálják át heteroszexuális férfitársaik külsejét, lakását, stílusát, hogy könnyebben találjanak maguknak barátnőt.

A széria indulása után egy évvel, 2004-ben Emmy-díjat kapott mint az év legjobb reality programja, és kezdetben a nézettsége is jól alakult. A tavalyi év végére ugyan hanyatlott a műsor iránti érdeklődés, de az NBC-s alapítású Bravo szerint a visszaesés nem drámai, a folyamat újabb sorozat indulásakor megfordulhat. Az adó vezetése szerint ezért érdemes további formátumokkal kísérletezni, aminek része az átalakítóshow leszbikus verziójának műsorra tűzése is. (origo)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS