2021. október 18. hétfőLukács
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Férfimagazinnak vetkőzik a tavalyi Erdély Szépe

2003. december 22. 11:20, utolsó frissítés: 11:26

A 19 esztendős Csősz Boglárka már hosszú ideje dolgozik modellként, így nem volt számára idegen az egyik férfimagazin felkérése. Az Apám beájulna főszerepével egy csapásra ismertté váló ifjú hölgyről ugyanis hamarosan erotikus képsorozat jelenik meg a CKM-ben. A tökéletes alakkal megáldott színész-modell azonban inkább csak sejtetni, mint láttatni enged majd a rajongóknak.


A sepsiszentgyörgyi lányt már 15 éves korában felfedezte egy milánói ügynökség, akkor kezdődött el a modellkarrierje. Megnyerte az összes erdélyi szépségversenyt és Magyarországra is Erdély Szépeként érkezett meg tavaly nyáron.

Azóta részt vett három világversenyen: megnyerte a Miss Bikini World Photogenic címet Máltán, Németországban a Miss Deutschland-on második helyezett lett, csakúgy mint a Miss Bikini International-on.

2002. decemberében a Bonton Év Arcán a második helyet érdemelte ki így ő kerülhetett ki Isztambulba, ahol három hónapig dolgozott. Idén nyáron pedig az élete legnagyobb kihívásaként magyarországi sztárszínészek mellett leforgatta élete első, mindjárt főszereppel járó filmjét, az Apám beájulnát. (uno.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS