2022. január 21. péntekÁgnes
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Nem tetszett a sofőröknek a karácsonyra kidíszített nagyváradi busz, egyesek szerint ijesztő volt

2021. december 07. 20:12, utolsó frissítés: 20:12

A nagyváradi tömegközlekedési vállalat (OTL) az "ünnepi hangulatot" elősegítendő, kivilágított egy autóbuszt. Nem teljesen szokatlan lépés, számos nagyvárosban szokás az ünnepek alkalmából kivilágítani egy-egy járművet, általában villamost. A nagyváradi sofőröknek viszont nagyon nem tetszett, hogy a kivilágított autóbusz - írja a bihon.ro, amely több sofőrt is megszólaltatott. A helyi közszállítási vállalat azt mondja, hogy csak teszt az egész, de inkább lemondanak az ötletről.


A lapnak nyilatkozó egyik kamionsofőr azt állított, hogy teljesen elvakította a kivilágított autóbusz, kénytelen volt félrehúznia. Egy másik sofőr azt mondta, hogy megijedt tőle, amikor meglátta. Egy másik arra panaszkodott, hogyha ő díszíti így ki az autóját, akik a gépjármű-nyilvántartó megbünteti.

"A forgalomban résztvevők panaszai nyomán úgy döntöttünk, hogy eltávolítjuk a díszvilágítást. Bár az utasok közül sokan értékelték és örültek a próbálkozásunknak, hogy együtt készüljünk - a magunk módján - az ünnepre” – mondta a Bihon.ro kérésére Adrian Revnic, az OTL igazgatója. (bihon.ro)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS