2022. január 21. péntekÁgnes
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A bőrére ragasztott kommunikációs eszközökkel próbált csalni a sofőrvizsgán miután háromszor elvágták, de lebukott

2021. december 07. 12:45, utolsó frissítés: 12:59

A Giurgiu megyei prefektúra számolt be az esetről a közöségi oldalán. Mint írják, "egy fiatalember úgy próbált csalni a járművezetői vizsgán, hogy audio-video távközlő berendezést vitt magával".


A kormányhivatal egyébként megpróbálta humorosra venni a figurát a közleményében:

"A Mikulás nem volt túl nagylelkű egy Giurgiu megye északi részéről érkezett fiatalemberrel, aki elszánta magát arra, hogy kicselezze a vizsgáztatókat. A 21 éves fiatalembert egy testére ragasztott kommunikációs eszközzel kapták rajta. A fiatalember már negyedszer jelent meg a járművezetői vizsga elméleti próbáján. Elkeseredve, mert harmadszorra is "0" pontot szerzett, úgy gondolta, nem ártana tesztelni a törvény embereinek éberségét. Megjelent a vizsgán, de nem kellett sokáig várni, hogy a vizsgáztatók megfogják."

Mint írják, a fiatalembernél több, a testére ragasztott vezetéket és egyéb felszerelést találtak, valamint egy mobiltelefont. Az ügyet kivizsgálás céljából a Giurgiu Városi Rendőrséghez továbbították.

A prefektúra szerint ez volt az első kísérlet idén a sofőrvizsga elcsalására Giurgiuban, de országos szinten már előfordult hasonló eset. Az utolsó, Giurgiuban azonosított csalás 2018-ban történt.
Fotó: a Giurgiu megyei prefektúra Facebook oldala

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS