2022. január 21. péntekÁgnes
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Annyira jófejek voltak a bihari csendőrök, hogy kisegítettek a hóból egy kínait...és a lopott luxuskocsiját

2021. december 06. 15:12, utolsó frissítés: 2021. december 08. 10:15

A 112-es számon kért segítséget a kínai L. Tong, amikor elakadt Pádison, a Kolozs megye irányába vivő úton a nagy hóban a kocsijával, ami kb. 70 ezer eurót ér.


A hegyi csendőrök viszont ugrottak és a segítéségre sietettek. Tongot elvitték Ponor-ékre, hogy ne fázzon addig sem, amíg megérkezik a szállítókocsi.

A csendőrök annyira büszkék voltak magukra, hogy fotókat is készítettek a kínaival és a kocsijával, amit kiposztoltak a Facebookra is.

"Bár nagy volt az úton a hó, 11:30 körül a bihari hegyi csendőröknek sikerült elérniük a meghibásodott járművet. Mivel az utas kijelentette, hogy jól van, és nincs szüksége orvosi ellátásra, a csendőrök egy Ponor-ék környéki vendégházba vitték, ahol a kolozsvári csendőrök várták, akik szintén segíteni érkeztek. A megálló azonban nem lesz hosszú, mert egy vontatóautót is várnak, hogy L. Tong úr biztonságban megérkezzen a célállomásra" - közölte a bihari csendőrség november 30-án egy Facebook bejegyzésben.

Pár nap elteltével viszont kiderült, hogy a luxusautó, amivel Tong úr utazott, lopott - Németországban fosztották meg tőle a gazdáját.

A bánffyhunyadi rendőrök közölték, hogy lefoglalták a kb. 70 ezer eurót érő kocsit, és eljárást indítottak. (g4media.ro, hírszerk.)Fotó: a bihari csendőrség Facebook oldala

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS