2024. február 25. vasárnapGéza
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A „szilikoncicik világából” érkezhet az új kulturális miniszter, aki az obszcén megnyivánulásairól híresült el

2021. november 21. 14:29, utolsó frissítés: 14:33

Lucian Romascanu PSD-s szenátor, Marcel Ciolacu közeli barátja lesz a kulturális miniszter az új Ciucă-kormányban - írja politikai forrásokra hivatkozva az aktual24.ro.


2020 augusztusában Romascanut eltávolították a PSD szóvivői tisztségéből, miután a PSD székházában obszcén és durva módon beszélt az újságírókról.

A PSD Országos Végrehajtó Bizottságának (CExN) ülése végén Lucian Romascanu kirohant az újságírók ellen, akik Marcel Ciolacu nyilatkozatai miatt úgy döntöttek, hogy elhagyják a termet. "Kapnak egy f...t a s.....be" - mondta a PSD tisztviselője.

"Kicsit sértő, hogy egy szóvivő jön, hogy tájékoztatást adjon. Ha Ciolacu nem mond semmit, mit teszel? Nem mondasz semmit? Mit csinálsz a közönségeddel, amelyik információt akar? Hol van a kamerás emberünk, tesó? Ez egy gyönyörű barátság vége. Egy f...t fognak kapni a s.....be" - mondta Romascanu.

A PSD sajtóirodájának egyik alkalmazottja nevetve megjegyezte: "Még csak azt sem, lehet, hogy tetszik nekik", mire Romascanu azt válaszolta: "Lehet, hogy igen".

Röviddel az incidens után Lucian Romascanut leváltották a PSD szóvivői tisztségéből.Cristian Tudor Popescu újságíró élesen kritizálta Lucian Romascanu obszcén megjegyzéseit.

"Miért utalt arra, hogy a férfi nemi szervét az alsó, anális nyílásba helyezi? Nem lett volna normálisabb a szájnyílásról beszélni, amit az újságírók használnak? A száj! Ez normális, és én is használok ilyen szavakat a magánéletben. Ne legyünk... A közéleten kívül ez normális. Soha nem káromkodtál? Nem tudom, hogy mondhatod, hogy ez egy privát hely volt. A Kiseleffi úti irodákat a mi pénzünkből, az állami költségvetésből tartják fenn. Nem a saját háza teraszán volt. Ez nem normális!" - mondta Cristian Tudor Popescu a Digi24-nek.

Az újságíró ezután emlékeztetett arra, hogy Romascanu a Libertatea és a Cancan című botránykiadványok igazgatója volt. "Az ágyékok, a műmellek és a szilikon ajkak iparában dolgozott, most meg az újságírókról beszél!?" - tette fel a kérdést Popescu.

Fotó: Lucian Romascanu/Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS