2024. április 16. kedd
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Köszönjük azoknak, akik kiálltak a Transindex mellett!

2021. október 31. 19:22, utolsó frissítés: 2021. november 01. 08:20

Azért kértük a támogatásotokat, mert veszélybe került a Transindex működése. Eljutottunk ugyanis arra a pontra, amelyen portálunk fenntartása nélkületek, olvasók nélkül már nem lehetséges.


Veszélyben a Transindex működése. Eljutottunk ahhoz a ponthoz, hogy portálunk fenntartása nélkületek, olvasók nélkül már nem lehetséges. Támogasd te is a Transindex munkáját‼

Közzétette: Transindex.ro – 2021. október 27., szerda


Azóta már sok adomány érkezett hozzánk, és számos támogatói videóért és írásért is hálával tartozunk nektek. Amennyiben fontos neked:
- a munkánk
- hogy minden nap meg tudd nyitni a Transindexet,
- és olyan cikket olvass, amely nem előre csomagolt válaszokat kínál,

akkor támogass te is, és ha lehetőséged van rá, kérünk tedd ezt akár havi rendszerességgel!

Az adománygyűjtő kampány első hetén összegyűlt támogatói videók és írások:

Tamás Gáspár Miklós szerint ha a koncertből egyik szólam hiányzik, az egész hamisan szól. Ezért érdeke mindenkinek megmenteni a Transindexet, azoknak is, akiknek az "idegeire megy".

Utóbbi érzést Vida Gábor pamfletben fogalmazta meg, kifejtve, hogy ő miért "gyűlöli a Transindexot".

Selyem Zsuzsa író, egyetemi tanár azért támogatja a Transindexet, mert nagyra értékeli nyitottságát, profizmusát, tárgyszerűségét és társadalmi elkötelezettségét:Stefano Bottoni pályafutását végigkísérte a Transindex, húsz éve már annak, hogy történész először megszólalt nálunk. Szerinte a lapnak helye van az erdélyi médiapiacon, mert egy szabad, szókimondó, értékes, kulturált oldal, amire nagy szükség van:Gáspárik Attila színházigazgató szerint 35 év után ismét aggódni kell a sajtószabadságért Erdélyben, mert az nem egy olyan ajándék, ami magától értetődő lenne. A kommunikációs zajban pedig fontos, hogy a sajtószabadságért áldozatokat is hozzunk:
Az online támogatásokat ITT lehet elküldeni nekünk, de utalhatod közvetlenül a bankszámlánkra is, internet banking szolgáltatáson keresztül. Kérünk, hogy ez esetben tüntesd fel, hogy a küldött összeg adomány (donatie)! Adataink, amiket használhatsz:
LEJ: RO21OTPV200001109150RO04, OTP Bank Romania
HUF: RO09OTPV200001109150HU01, SWIFT: OTPVROBUXX

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS