2021. október 18. hétfőLukács
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Nagy csinnadrattával akarja megünnepelni 60-ik szülinapját Barack Obama

2021. augusztus 02. 12:53, utolsó frissítés: 12:53

Egy szigeten, Covid-koordinátor felügyelete mellett, számos híresség társaságában fog születésnapozni a volt amerikai elnök - tudósít a HVG.


Augusztus 4-én ünnepli 60. születésnapját Barack Obama, aki nem akar lemondani a nagy buliról annak ellenére, hogy a koronavírus delta variánsa egyre nagyobb kockázatot jelent az Egyesült Államokban, és az új fertőzések száma egy hónap alatt az ötszörösére nőtt.

Az Insider azonban úgy tudja, hogy Obamáék amennyire csak lehet, megpróbálnak óvatosan duhajkodni majd. A buli a hétvégén a Massachusettshez tartozó Martha's Vineyard nevű szigeten lesz, ahol az Obama családnak van egy tengerparti villája, ide várják azokat, akik a meghívottak listájára felkerültek. A hírek szerint a szabad levegőn tartják a partit, és bár több száz vendéget hívnak meg, csak beoltottak vehetnek majd részt az eseményen, ezen felül pedig egy úgynevezett Covid-koordinátor is felelni fog azért, hogy minden biztonsági előírást betartsanak az invitáltak.

Iparági pletykák szerint Oprah Winfrey és George Clooney is a vendéglistán van. Az 55-ik születésnapját Barack Obama a Fehér Házban ünnepelte meg, és olyan celebek voltak a meghívottjai között, mint Paul McCartney, Nick Jonas, Ellen DeGeneres, Stevie Wonder és Magic Johnson.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS