2021. június 22. keddPaulina
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Hivatalos, és már dátum is van, hogy mikor tartják meg az Untoldot

2021. június 07. 15:01, utolsó frissítés: 15:05

"Hivatalos a rajongók által régóta várt bejelentés! A világ minden tájáról emberek százezrei fogják élvezni 4 nap és 4 éjszaka az Untold mágikus birodalmát Kolozsváron" - írják a szervezők a bejelentésükben, amelyben megerősítik azt a korábbi hírt, amelyet mi is megírtunk, hogy a kormány zöld utat adott a fesztivál idei, létszámkorlát nélküli megtartásának.
A szervezők közlése szerint nem az eredeti időpontban, hanem szeptember 9-12. között fogják megszervezni, és az Untold lesz az egyike azon kevés nagy zenei fesztiválnak, amelyet idén megtarthatnak. A legutóbbi, 2019-es kiadásán a négy nap alatt összesen 375 ezer résztvevője volt.

Aki még nem váltott jegyet vagy bérletet, de szeretnének ott lenni a fesztiválon, hétfőtől van lehetőség arra, hogy regisztráljon az untold.com oldalon, majd 149 euró plusz áfa áron június 10-től kiváltsa a bérletét. Akik korábban már Anytime típusú bérletet váltottak, szintén június 10-től élesíthetik foglalásukat az idei fesztiválra. Az eseményen oltási igazolással, negatív PCR-teszttel vagy (akik esetleg már átestek) antitest-tanúsítvánnyal (máskép antigén-teszt, ami azt bizonyítja, hogy a szervezet termel ellenanyagot a vírussal szemben) lehet reszt venni. A szervezők közleményükben hangzatosan azt állítják, hogy Románia legbiztonságosabb helyévé teszik a rendezvény helyszínét. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS