2021. október 18. hétfőLukács
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Mutatjuk melyik dallal vesz részt Románia a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon

2021. április 05. 11:21, utolsó frissítés: 17:39

Már több mint kétmillió felhasználó megtekintette az Amnesia című klipet a Youtube-on. A Roxen által előadott szám Romániát képviseli a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon.


A román közszolgálati televízió (TVR) közleményt juttatott el az AGERPRES hírügynökséghez, amelyben arról tájékoztat, hogy a fiatal énekesnő Youtube-oldalán már több mint 850 ezren, a nemzetközi fesztivál oldalán pedig közel 1,4 millióan nézték már meg az Amnesia című klipet, a pozitív értékelések száma elérte a hatvanezret.Roxent 2020-ban választották ki mint Romániát képviselő művészt a dalfesztiválra, akkori nyertes dala az Alcohol You volt. A tavaly azonban a COVID-19 pandémia miatt elmaradt a rendezvény. Roxen idén már új számmal, az Amnesiával képviseli hazánkat Rotterdamban.

Ez az első alkalom, hogy Rotterdam lesz az Eurovíziós Dalfesztivál házigazdája. A dalfesztivál idei, 65. kiadásának mottója az Open Up lett, azaz Nyílj meg!

A rendezvény elődöntőinek dátuma 2021. május 18-a és 20-a, a döntő időpontja május 22-e. A versenyre negyven ország jelentkezett. Mind az elődöntőket, mind a döntőt élőben fogja sugározni a TVR. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS