2022. október 1. szombatMalvin
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Három személy elrabolt egy 15 éves lányt Kolozsvár belvárosában

2021. január 16. 12:11, utolsó frissítés: 17:02

Megrázó jelenetet rögzített a kolozsvári Mihály Vitéz téren található térfigyelő kamera. A felvételen a Kolozsváron megszokott népes tömeg áll a buszmegállóban saját járatára várva, amikor egy fekete autó parkol le a buszmegállóban egy épp indulni készülő busz hátába.


A felvételen az látszik, hogy az autóból három megtermett férfi ugrik ki és vesz célba egy buszmegállóban álldogáló 15 éves lányt, aki a Monitorul Cluj értesülései szerint Kisbácsból származik. A lányt a három férfi egyike erőszakosan elkezdi rángatni az autó fele, a buszmegállóban álldogálók meghökkenésére, akik szemlátomást nem próbálnak meg segíteni a fiatal nőnek, hiába próbál belekapaszkodni egy kisebb csoport tagjaiba.

Az agresszor ekkor a nőt a földre rántotta, és feltehetően a ruhájától fogva elkezdte a földön vonszolni, majd betuszkolta az autójába. A támadók ezt követően elhajtottak a helyszínről, átvágva az út másik oldalára.Az emberrablásról a rendőrséget január 14-én, 18 óra 40 perc körül értesítették. A vizsgálatot követően kiderült, hogy a 15 éves lánynak a Cuza-Vodă utcában található kereszteződésben sikerült kiugrania mozgó járműből. A hatóság emberei pedig később a Kolozs megyei Csucsa községben megtalálták az elkövetők autóját és a cselekmény körülményeinek tisztázása érdekében a három 25 és 34 év közötti férfit január 15-én 24 órás őrizetbe vették. Utóbb a lap beszámolt róla, hogy az elrablók és a lány ismerték egymást, egyikükkel párkapcsolatban is állt.

(hírszerk./monitorulcluj)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS