2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Az AUR egyik parlamenti képviselője azzal dicsekszik a CV-jében, hogy tudja használni a Zoomot

2021. január 06. 17:09, utolsó frissítés: 17:34

Dorel-Gheorghe Acatrinei az AUR Suceava megyei parlamenti képviselője, aki a parlamentbe benyújtott önéletrajzában fontosnak tartotta kiemelni, hogy tudja használni az Android rendszert, azaz a legtöbb mobiltelefonra feltelepített operációs rendszert. Sőt, azt is beleírta a CV-jébe, hogy tudja használni a Zoomot.


Acatinei egyszerre megyei elnök is, a CV-jéből még az derül ki, hogy a Suceava-i Sportlíceumban szerzett diplomát, és 2001-2010 között sofőrként tevékenykedett (kamionsofőrként is), utána vállalatot nyitott.

Az önéletrajz "digitális kompeteneciák" fejezeténél a képviselő azzal dcsekszik, hogy tudja használni az internetet, a közösségi média alkalmazásait meg a Zoom kommunikáció platformot is.

"Közösségi média navigáció, jó használat a kommunikációs programok esetében (mail, messenger, skype), Microsot Office (Excel PowerPoint Word) - haladó szintent. Zoom Microsof Word Excel, jó felhasználója a közsségi hálózatoknak Facebook page, Google Drive, Microsoft Office Skypem jó felhasználási készségek a Microsoft Office microsoft office word Android esetében" - írja a képviselő kissé kuszán a digitális kompetenciákról.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS