2021. február 27. szombatÁkos, Bátor
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Karácsonyi bazárt nyitnak Sepsiszentgyörgy központjában

2020. december 18. 15:56, utolsó frissítés: 16:30

Figyelembe véve a sepsiszentgyörgyi esetszámok csökkenését, valamint a lakosok és vásárosok részéről érkező kérelmeket, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház úgy döntött, hogy december 20-24. között karácsonyi bazárt szerveznek a város főterén - tájékoztat a hivatal.


A vásáron mintegy 50 kereskedő vesz részt, akik méhészeti termékeket, mézespogácsát, hús- és tejkészítményeket, zöldségeket, gyümölcsöket, egyedi kiegészítőket, dekorációkat, textiltermékeket, könyveket és borokat is kínálnak majd.

A rendezvény december 20-án, vasárnap nyílik és december 24-ig, csütörtökig tart nyitva naponta 11-19 óráig, az utolsó nap kivételével, amikor 9-13 óráig szerezhetőek be a termékek.

Az eseményen a résztvevőknek szigorúan be kell tartaniuk a hatályban lévő egészségügyi szabályokat és intézkedéseket a vásárlók és a kereskedők egészségének megőrzése céljából. A vásár területére való belépés során mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés, a kereskedők pedig kötelesek kesztyűt és védőmaszkot viselniük a nyitva tartás teljes ideje alatt. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS