2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Angyalkaraván 2020-ban is lesz, csak egy kicsit másképp!

2020. november 23. 16:15, utolsó frissítés: 23:30

Ahogy az adventi időszakhoz közeledtünk, egyre többen kezdték kérdezni, hogy mi lesz az idén az Angyalkaravánnal? - írják a formabontó esemény szervezői, a második születésnapját ünneplő Transylvanian Art and Trade Egyesület tagjai.


Mint írják, 2020 furcsa egy év volt ugyan, de ez sem állítja meg őket abban, hogy megszervezzék az Angyalkaravánt, hisz a közösség új erőt adott nekik.

www.angelcaravan.ro by Real Life Ltd

Posted by AngelCaravan on Thursday, November 19, 2020


„Erdély-szerte formabontóak voltunk tavaly, 2019-ben a karácsonyi rendezvények sokadalmában, ezt a jó szokásunkat megtartottuk mai napig. Jóllehet, hogy 2020. január 2-án 10 városban szerettünk volna angyalokként feltűnni, de a jelenlegi helyzetből adódóan online angyalok leszünk, hiszen az Angyalkaraván oldalán nemcsak 10 városba jut el, hanem reméljük hírünk megy a nagyvilágban is.
A szívvel-lélekkel készült egyedi, praktikus ajándékok mindannak a 126 ügyes kezű angyalnak a keze munkáját dicsérik, akik a Női Vállalkozók Erdélyben nevű Facebook csoport tagjai” – írták az angyalok.

Akik elmondásuk szerint, versenyt szaladtak az idővel, ahhoz hogy online karavánozzanak. Délczeg András, Reichenberger István és Szabó Ferenc stábjával együtt viszont már tejes vállszélességgel vállalni tudták, hogy időben megmutatkozik a világhálós vásárterük.„Nem volt könnyű a feladat, hiszen a kérésünk egyedi volt, valamint azt tudtuk, hogy a lehető legszemélyesebben szeretnénk szólni a látogatókhoz. Az idővel való versenyfutás lassan-lassan meghozza gyümölcsét” – tették hozzá.
(közlemény/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS