2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

KOMMforton belül és kívül: online szervezik meg a Kommunikációs Napokat

2020. november 11. 12:38, utolsó frissítés: 12:38

Idén az online térben szervezik meg a Babeş–Bolyai Tudományegyetem Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Karának végzős hallgatói a

Kommunikációs Napokat, december 4–5-e között.

A konferencia idei címe: KOMMforton belül és kívül.

A szervezők előadásokkal, workshopokkal és izgalmas beszélgetésekkel várják az érdeklődőket. Olyan előadókra számíthatunk idén, mint Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem habilitált főiskolai tanára, Nyáry Krisztián író, Kádár Annamária pszichológus, Ott Anna, a Hadik Kávéház művészeti vezetője, valamint Guld Ádám, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa.

A konferencia szervezői a világ jelenlegi helyzetéből indultak ki, hiszen 2020-ban gyakran ki kellett lépnünk a komfortzónánkból annak ellenére, hogy otthon, teljes kényelemben tanultunk, dolgoztunk, szocializálódtunk - áll a szervezők közleményében.

A Kommunikációs Napokat a BBTE Kommunikáció és Közkapcsolatok szak végzős hallgatói szervezik meg. Az évente megújuló csapat számára a rendezvény egyfajta szervezési főpróba a diplomaszerzés előtt. További információk az esemény Facebook-, illetve Instagram-oldalán. (közlemény/hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS