2020. október 25. vasárnapBlanka, Bianka
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Húsz guggolással is lehet buszjegyet kiváltani Kolozsvár belvárosában

2020. szeptember 23. 15:49, utolsó frissítés: 15:54

Újabb érdekesség zökkentette ki a szokványos hétköznapokból Kolozsvár belvárosát, ugyanis az Unió (Memorandumului) utca buszmegállójánál új típusú jegyautomata "épült": aki egy perc alatt 20 guggolást csinál, egy utazásra érvényes (városon belül) buszjegyet kaphat.A guggolásokat egy beépített kamerás rendszer figyeli, egy képernyőn pedig lehet követni a visszaszámlálást. A Cluj24.ro portál információi szerint minden nap hajnali 5 órától egészen este 11 óráig működik a rendszer, ami két hétig lesz elérhető a buszmegállónál.Kispadon lehet megpihenni. Kispadon lehet megpihenni.


Az "egészség jegye" című kampány mögött egyébként a Sports Festival áll, céljuk, hogy népszerűsítsék a testmozgást és az egészséges életmódot. A szervezők az Európai Sporthét előtt is tisztelegnek ezzel az akcióval. (hírszerk.)

A jegy és egy tájékoztató arról ...A jegy és egy tájékoztató arról ...

… hogy naponta milyen gyakorlatokat érdemes végezni az egészségünk megőrzése érdekében. Pl. 20*5 guggolás vagy 50 és 50 karkörzés előre és hátra.… hogy naponta milyen gyakorlatokat érdemes végezni az egészségünk megőrzése érdekében. Pl. 20*5 guggolás vagy 50 és 50 karkörzés előre és hátra.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS