2020. október 25. vasárnapBlanka, Bianka
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hihetetlen, de igaz: kilenc személyt bántalmazott egy 22 éves konstancai nő

2020. szeptember 20. 11:40, utolsó frissítés: 11:46

A konstancai bíróság úgy döntött, hogy 30 napig őrizetbe helyezi azt a 22 éves személyt, akit az ügyészség négy rendbeli testi sértéssel vádolt a konstancai botrányos események után.

A 22 éves nő ugyanis kilenc embert bántalmazott egy konstancai szórakozóhelyen, akik közül négy rendőr és három biztonsági őr volt.

Szeptember 11-én este riasztották a konstancai hatóságokat, mert egy bárban dulakodás és testi sértés történt. Egy fiatal nő összetűzésbe került egy másik vendéggel, aki meghúzta a haját. A nő ezért ököllel és lábbal ütötte meg, majd egy eldobott üveggel eltalált egy másik személyt is.

Három biztonsági őr érkezett ki a helyszínre, mivel aktiválták a pánikgombot. A nő őket is bántalmazta, többek között megharapta és érzékeny helyen rúgta meg őket.

A konfliktus rendezésére kiérkező három helyi rendőr egyikét szintén bántalmazta miközben próbálták lebilincselni. Az observatornews.ro felvételei alapján meg is fenyegette a rendőröket azzal, hogy amennyiben megbilincselik, keservesen meglakolnak tettükért, mert édesanyja ügyész.A helyi rendőrkapitányságon folytatódott a botrányos cselekmény, ott ugyanis a nő két helyi rendőrt és egy belügyi alkalmazottat bántalmazott. Innen a konstancai négyes számú rendőrkapitányságra szállították, ahol miközben hordágyra helyezték (hogy kórházba vigyék) ismét megütött egy rendőrt.

Sajtóforrások szerint a nő alkohol mellett tiltott anyagok hatása alatt is állt. (hírszerk./adevărul/libertatea/observator)


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS