2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A PSD és a PNL jelöltjének is kampányol egy Botoșani megyei polgármester, és szerinte ez így van rendben

2020. augusztus 19. 14:37, utolsó frissítés: 14:37

Az év független polgármestere díját mindenképpen a Botoșani megyei Suharău község vezetője érdemli ki, aki egyaránt támogatja a Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltjét is a Botoșani Megyei Tanács élére.


A polgármesternek ezek szerint annyira mindegy, hogy ki vezeti majd a következő öt évben a megyét, hogy az arcképét feltetette Costel Șoptică és Doina Federovici bannerjeire is a községben, előbbi a kormánypárt, míg utóbbi a PSD színeiben szeretné elnyerni a megyeelnöki címet.

Azok, akik az elkövetkező időszakban végigutaznak a moldvai község főutcáján, 50 méterenként váltakozva csodálhatják meg a PSD és a PNL bannereit is, amikben az az egy közös, hogy a község polgármesterének fényképe mindkettőn ott feszít.

A sajtó megkeresésére Marcel Chelariu polgármester elmondta, hogy részéről teljesen természetes, hogy mindkét jelöltet támogatja, mivel ő egyébként is független, a faluban pedig egyaránt vannak PNL-szavazók és olyanok is, akik soha nem szavaznának a kormánypártra és a szociáldemokratákat támogatják inkább. (botosaneanul.ro/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS