2020. szeptember 25. péntekEufrozina, Kende
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ha ittas vezetésért veszik el a jogsid, részegen biztos nem tudod majd visszaszerezni – bizonyította be egy târgoviștei sofőr

2020. augusztus 13. 13:39, utolsó frissítés: 13:43

Ha ittas vezetésért veszik el a jogsid, akkor ne részegen menj újból vizsgázni - igazán elmondhatták volna ezt az aranyszabályt annak a târgoviștei sofőrnek, akinek 2 éve emiatt vették el a jogosítványát, most pedig 1 fölött volt a légalkohol szintje, amikor vizsgázás céljából a volánhoz akart ülni.

A digi24.ro-nak nyilatkozó férfi azt mondta, ha már ittasan vették el a könyvét, akkor úgy lenne illendő, ha ittasan is szerezné vissza. A portál egyébként úgy tudja, hogy egy volt hivatásos sofőrről van szó, aki gyakorlatilag abból élt, hogy vezetett.

A portál beszámolója szerint a gyakorlati vizsgát megelőzően az oktató nem vette észre a férfin, hogy ivott volna, ezt a rendőr érezte meg, amikor beült mellé. Az oktató elmondása szerint őt az egészségügyi maszk akadályozhatta meg abban, hogy megérezze tanítványán az italszagot, aki szintén maszkot viselt.

A férfin a szonda 1,1 százalékos légalkohol szintet mutatott, majd kórházba is szállították, hogy vért vegyenek tőle. Eljárás is indult ellene. (hírszerk.)

Nyitókép: Wallpaperflare

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS