2020. október 25. vasárnapBlanka, Bianka
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Frissítés: mégsem nyílik meg az Ószer Kolozsváron

2020. augusztus 11. 15:44, utolsó frissítés: 2020. augusztus 13. 14:24

Frissítés: A Kolozs Megyei Közegészségügyi Igazgatóság nem hagyta jóvá az Ószer megtartását augusztus 15-én, szombaton - közölte a hírt Facebook-oldalán Oláh Emese kolozsvári alpolgármester.

-------------------------
Augusztus 15-én, szombaton ismét megnyílik az Ószer Kolozsváron. Oláh Emese alpolgármester szerint a járványhelyzet miatt korlátozni fogják az árusok számát, a piacon útvonalakat létesítenek a bejárattól kezdődően a kijáratig, valamint az illemhelyek irányába. A kijelzett útvonalak betartása mindenki számára kötelező.Az alpolgármester azt is közölte, hogy fertőtlenítőszereket helyeztek ki, ezek használata kötelező, továbbá az eladók számára kötelező a maszk és a kesztyű viselése, és a standok fertőtlenítése. Az illemhelyeket négyóránként fogják fertőtleníteni.

A vásárlóknak is kötelező a maszk viselése, be kell tartaniuk a kijelölt útvonalakat és a szociális távolságot, belépéskor pedig kötelező lesz a kézfertőtlenítés.

Az alpolgármester arra is figyelmezteti az Ószerre készülőket, hogy lehetőség szerint kerüljék az áruk tapogatását. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS