2020. október 21. szerdaOrsolya
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Temetése után 4 hónappal egyszer csak hazaállított az egyiptomi férfi

2020. július 23. 09:25, utolsó frissítés: 09:25

Sokként érte az egyiptomi családot - és legfőképpen az özvegyét - hogy temetése után 4 hónappal egyszer csak hazaállított a 40 éves férje.

Mohammed el-Gammal egykori professzorról úgy tudta a családja, hogy még márciusban eltemették Kairó egyik temetőjében. Amikor temetése után 4 hónappal hazaállított kissé le volt fogyva és az arca is beesett, de nagyon is élőnek nézett ki. A család a férfit egyből a közeli rendőrségre vitte.

Az egykori professzor mentális betegségekkel küzd, és korábban is előfordult már, hogy eltűnt otthonról egy rövid időre. Az év elején azonban hosszabb időre is nyoma veszett, a családja meg nem bukkant rá sehol, mígnem az egyik kórház értesítette őket, hogy – úgy tűnik – megtalálták a holttestét.

A holttest személyazonosságának megállapításakor az özvegy és - egy rokon kivételével - a férfi összes lánytestvére meg volt győződve arról, hogy az elhunyt nem más, mint Mohammed el-Gammal . A helyi sajtó szerint az azonosítást követően egy DNS vizsgálatot is elvégeztek, de annak eredményét soha nem kapta kézhez a család. Akkor annak rendje és módja szerint eltemették és elgyászolták a professzort, akiről most kiderült, hogy nem az árnyékvilágból tért vissza.

A hatóságok és a család most azt igyekeznek kideríteni, hogy kit is temettek el valójában az egykori professzor helyett. (arabnews.com/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS