2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újból meghirdeti bentlakásos helyeit a temesvári Bolyai János Szakkollégium

2020. július 08. 15:47, utolsó frissítés: 16:02

A temesvári Bolyai János Szakkollégium felvételit hirdet a 2020-2021-es tanévben 32 bentlakásos helyre. A szakkollégiumi felvételi pontrendszeren alapul, a helyeket a tanulmányi eredmények, az iskolán kívüli tevékenység és egy személyes interjú alapján foglalhatják el a jelentkezők. A kollégium ugyanakkor két szociális ösztöndíjat (290 lej/hó), és két tanulmányi ösztöndíjat (250 lej/hó) tud biztosítani a bennlakó diákok számára.

Saját fürdőszobával felszerelt 2,3 és 4 ágyas szobák várják a felvételizőketSaját fürdőszobával felszerelt 2,3 és 4 ágyas szobák várják a felvételizőket


A Bolyai János Szakkollégium a Temesváron tanuló magyar diákok számára egyedülálló lakhatási lehetőséget. A kollégium ingatlanja a legmodernebb standardoknak megfelelő felszereltséggel várja a diákokat. A szakkollégium emellett kiemelkedő hangsúlyt fektet a diákok szellemi fejlődésére, egész éves képzéssorozatot biztosítva a bennlakók számára.

A kollégiumnak a teljesen felszerelt konyha és mosoda mellett még konditerme is van. A kollégiumnak a teljesen felszerelt konyha és mosoda mellett még konditerme is van.

Nem csak konferencia terme van, ahol a bentlakók képzéséről gondosoknak, hanem hangulatos és kényelmes klubhelyiséggel is várják a jelentkezőket. Nem csak konferencia terme van, ahol a bentlakók képzéséről gondosoknak, hanem hangulatos és kényelmes klubhelyiséggel is várják a jelentkezőket.


További információkat a felvételire vonatkozó szabályokról itt olvashatnak. Az érdeklődők július 31-ig küldhetik el a bejelentkezési űrlapot e-mailen az office@bolyaitemesvar.ro-ra. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS