2020. szeptember 27. vasárnapAdalbert
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Új műsort indított az Erdélyi Magyar Televízió

2020. április 21. 15:50, utolsó frissítés: 15:50

Új műsorral jelentkezik péntekenként 20 órától az Erdélyi Magyar Televízió. A FILTER a világ aktuális történéseiből meríti témáit, azokat dolgozza fel egy kötetlen, közvetlen, felszabadult beszélgetés során, írja közleményében az Erdélyi Magyar Televízió.

A közlemény szerint a műsor nem ismer fizikai határokat, hiszen az online felületnek köszönhetően a vendégek a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak. Ők a legkülönbözőbb szakterületekről érkezhetnek: lehet közöttük pszichológus, író, humorista, orvos, sportoló, vagy éppen politikus.

„Mindannyian az adott kérdésekkel kapcsolatos véleményeiket, tapasztalataikat osztják meg a nézőkkel, és, ami nagyon fontos, hogy a szakmai szempontok mellett teret engedünk a humornak is, így talán a nehezebb, komorabb témák is emészthetőbbé, elfogadhatóbbá válnak mindenki számára.” – fogalmazott Magyari Izabella, a műsor szerkesztő-műsorvezetője.Magyari Izabella ismerős lehet a nézők számára a #Mozaik műsor Pulzus című rovatából és újabban a #Magyar Világ című műsorból is. Most, a Filterben fiatalos lendülettel, adásonként legalább három témával szórakoztatja a nézőket minden pénteken este 8 órától. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS