2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kenyérbe sütve akart drogot becsempészni az intézményes karanténba

2020. április 06. 14:44, utolsó frissítés: 14:44

A román csendőrség közlése szerint egy férfi kenyérbe sütve próbált meg drogot becsempészni egyik rokonának az intézményes karanténba.
A karantén pontos helyéről nem esik szó a tájékoztatásban, csak annyit lehet tudni, hogy az elkövetőt egy Ilfov megyei csendőr buktatta le, aki azt kérte az idősebb férfitól, hogy mutassa meg, miket szándékozik bevinni.

A férfi azt állította, hogy különböző élelmiszereket, kenyeret és édességet szeretne bevinni a külföldről hazatért és karanténba helyezett unokaöccsének, de mikor arra kérte a csendőr, hogy adja át a csomagot átvizsgálásra, akkor erősen szabadkozni kezdett.

A csendőrség közleménye szerint valóban volt egy kenyér a csomagban, csak nem a megszokott módon sütve. Most pedig nagy az esély rá, hogy a nagybácsi és az unokaöcs egy még szigorúbb, és két hétnél is tovább tartó karanténba kerül majd: a börtönbe.

A csendőrség közleménye szerint a szolgálatot teljesítő csendőrt a rutinja segítette abban, hogy kiszúrja: valami nem stimmel a csomaggal. Állításuk szerint 20 év tapasztalattal a háta mögött nem is volt nehéz dolga. (gazetadecluj/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS