2020. október 21. szerdaOrsolya
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Evakuálták egy londoni állomás környékét, mert egy román fiatal otthagyta az autóját

2020. február 07. 17:32, utolsó frissítés: 17:37

A londoni rendőrség csütörtökön evakuálta az East Croydon vasútállomás térségét, mivel gyanúsnak találtak egy romániai, pontosabban Mehedinți megyei rendszámmal ellátott autót, ami egy ideje rossz helyen parkolt a környéken.

Az evakuálás után a helyszínre gyorsan kiszálltak a tűzszerészek, és egy ilyen esetekben bevethető robotot küldtek az autóhoz, hogy az egy próbarobbantással ellenőrizze, van-e robbanóanyag a gépjárműben. Szerencsére nem volt.

Az autó 20 éves román állampolgárságú tulajdonosa már a próbarobbantást követően érkezett a helyszínre, és számon kérte az lévő rendőröket, hogy ki fogja a kárát megtéríteni, mivel a próbarobbantás súlyos károkat okozott az autójában.

„Ki fogja kifizetni a javítást” - kérdi számonkérően a fiatal tulajdonos a brit rendőrtől a Daily Mail videójában, és magyarázza, hogy azért hagyta ott az autót, mert annak kipukkadt a kereke.

A rendőrök elmagyarázták a fiatalnak, hogy bizony-bizony ez történik, ha valaki a - hatóságok számára - gyanús helyen parkolja le az autóját, valamint felhívták a figyelmét, hogy a fiatalember hanyagsága miatt az egész környéket is evakuálni kellett, mivel a közbiztonság szempontjából a rendőrök veszélyesnek ítélték meg a helyzetet. (Daily Mail/hírszerk.)

Nyitókép: Romania Insider

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS